B&B Casa Fontana - Een heerlijke Bed and Breakfast in Le Marche Italie voor een fantastische vakantie. Mooi gelegen voor wandel- en fietstochtliefhebbers

Casa Fontana als vakantiehuis te huur

In het laagseizoen is Casa Fontana ook te huur als vakantiehuis voor maximaal zes personen (excl. kinderen) Het gehele onderhuis, dat normaal als B&B in gebruik is, staat dan exclusief tot jullie beschikking. Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers met eigen badkamer en een woonkeuken. Faciliteiten om te koken, koffie en thee te zetten, te wassen en de drogen zijn allemaal aanwezig.

Voor meer informatie en foto's over het vakantiehuis kan je de andere pagina's op deze website bekijken. De kosten van Casa Fontana als exclusief vakantiehuis variŽren afhankelijk van aantal personen vanaf 400,- per week, exclusief stookkosten.

Vakantiehuis

Naast een prettig klimaat, de mooie natuur en alle rust heeft het rustige seizoen in de Marken ook veel andere extra’s te bieden. Zo zijn de wijn- en olijvenoogst en alle daarbij behorende feesten en tradities bijzonder om mee te maken. Je kan bij de olijfpers gaan kijken en verse olie proeven, maar je kan natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen steken en lokale boeren helpen met de oogst.

Ook kan je heerlijk genieten van de stevigere herfst- en winterkeuken met veel truffel en versgeplukte paddestoelen, zoals eekhoorntjesbrood. De koudere maanden zijn perfect om extra uitgebreid van deze streekrecepten te genieten, zelf te koken en je ook te verdiepen in de vele heerlijke wijnen die hier in de streek worden gemaakt. De cantina’s hebben alle tijd om je rond te leiden en te laten proeven.

Voor wie het echte ItaliŽ wil proeven is Le Marche een geschikte vakantiebestemming. Wijn, olijfolie, witte of zwarte truffel, pecorino, salami het is er allemaal

De temperatuur in het voor- en najaar is bijzonder aangenaam om iets te doen, want als het zonnetje doorbreekt heeft deze ook echt kracht en voelt het aan als een zalige lentedag. De wilde bloemen bloeien al vroeg en de heuvels kleuren in het allergroenste groen en de vogels fluiten alweer vrolijk. Ook de Italianen laten zich op deze dagen weer van hun beste kant zien. Iedereen komt weer gesoigneerd naar buiten voor de passegiata. Iedereen is meteen druk bezig in de tuin en op het land: moestuinen worden weer klaar gemaakt voor een goede oogst in de zomer, olijfbomen worden al vroeg weer gesnoeid en overal branden vuren van onkruid en snoeihout. Deze maanden bieden dus de afwisseling tussen knus binnen genieten van de rust, een goed boek en een heerlijke Italiaanse maaltijd, maar ook heerlijk naar buiten genieten van de afwisselende natuur, de warme zonnestralen en de mooie steden en dorpen in de buurt.

Casa Fontana voor een weekendje ItaliŽ in B&B kamer of als vakantiehuis huren

 

Vakantie in ItaliŽ - Casa Fontana

 

 

Le Marche -
ItaliŽ in ťťn regio

 

 

Casa Fontana extra

 

 

Hoe reis je naar Casa Fontana

 

B&B Casa Fontana - Via Panocchia 6 - 60030 Mergo (Ancona) - ItaliŽ

Webdesign Beekbergen - www.casafontana.com