B&B Casa Fontana - Een heerlijke Bed and Breakfast in Le Marche Italie voor een fantastische vakantie. Mooi gelegen voor wandel- en fietstochtliefhebbers

 reserveer je vakantie in ItaliŽ!
De Bed & Breakfast is gevestigd in het onderhuis van Casa Fontana. De drie ruime gastenkamers zijn authentieke, romantisch verbouwde kamers met allen een eigen entree, terras en badkamer. Er is gratis toegang tot internet.
 
Er is een woonkeuken welke ter beschikking voor alle gasten. Alles is aanwezig om te kunnen koken en te eten. Hier kun je 's ochtends genieten van een ontbijtje met versgebakken brood, huisgemaakte jams en andere streekproducten. Overdag en/of 's avonds kun je in de keuken een klein tussendoortje of een maaltijd klaarmaken, koffie en thee zetten, drankjes koel bewaren, andere gasten opzoeken, een borreltje drinken of een spelletje doen.
 
Ook de tuin staat volledig tot jullie beschikking. Aan je eigen terrastafel, op de ligweide, in de olijfgaard, in de hangmatten onder de walnotenbomen, overal kan je een rustig plekje opzoeken om een boek te lezen of te genieten van een glaasje Verdicchio. In Casa Fontana vier je vakantie op je eigen manier!
Prijzen laagseizoen
Tweepersoonskamer: Ä 70,00
Voor 1-persoons gebruik: Ä 60,00
Extra bed: Ä 20,00
Kinderbedje: Ä 10,00
Prijzen hoogseizoen juni, juli, augustus
Tweepersoonskamer: Ä 80,00
Voor 1-persoons gebruik: Ä 70,00
Extra bed: Ä 20,00
Kinderbedje: Ä 10,00

Prijzen zijn per kamer per nacht, inclusief:
- Bed- & Badlinnen
- Heerlijk ontbijt met de beste lokale en huisgemaakte producten
- Gebruik van de gezamenlijke keuken
- Gratis gebruik van WiFi

In de directe omgeving van Casa Fontana zijn er meedere zwemfaciliteiten waar je tegen betaling van Ä 5,- gebruik van kunt maken.

Boekingsvoorwaarden.
Wij vragen om binnen 2 weken na boeking een aanbetaling ter grootte 50 % van de totale kosten van uw verblijf over te maken naar onze Nederlandse bankrekening. Zodra deze aanbetaling bij ons binnen is zullen wij u de ontvangst via de email bevestigen. Daarmee is de boeking definitief. Het resterende bedrag ontvangen wij graag op onze Nederlandse bankrekening 4 weken voor uw verblijf op Casa Fontana. Na ontvangt mailen wij een ontvangstbericht en onze routebeschrijving toe.
Bij annulering is er geen restitutie van de (aan-)betaling. Wij adviseren u een goede reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek.
Aankomst en vertrek is op elke dag van de week mogelijk, erg geldt geen minimum aantal dagen.
Tenzij anders afgesproken, is de aankomsttijd tussen 15.00 en 19.00 uur. Als u het vroeger of later wilt, dan kunt u het beste of voordien mailen of even bellen om te overleggen.
De vertrektijd is in principe voor 11.00 uur op datum van vertrek.
Mocht u tegen de avond terugvliegen en voor even een depot zoeken voor je bagage of iets dergelijks, laat het ons gerust weten. We kijken naar mogelijkheden.

Informeren/reserveren.
Heb je belangstelling, wil je vrijblijvend informeren of de beschikbaarheid controleren stuur gewoon een email naar info@casafontana.com
Of vul navolgende oriŽntatieformulier in, we reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Bellen kan ook: 0039.0731-8122 59 of 0039-3898314734. laat s.v.p. een bericht achter als u ons niet te spreken krijgt - wij bellen u zsm terug.

Kamers

 

Logeer bij Nederlanders in ItaliŽ, Le Marche dichtbij Luchthaven Ancona Bed and Breakfast Casa Fontana. B&B centraal in Le Marche, rustiek en landelijke gelegen

 

Vakantie in ItaliŽ - Casa Fontana

 

 

Le Marche -
ItaliŽ in ťťn regio

 

 

Casa Fontana extra

 

 

Hoe reis je naar Casa Fontana

 

B&B Casa Fontana - Via Panocchia 6 - 60030 Mergo (Ancona) - ItaliŽ

Webdesign Beekbergen - www.casafontana.com