B&B Casa Fontana - Een heerlijke Bed and Breakfast in Le Marche Italie voor een fantastische vakantie. Mooi gelegen voor wandel- en fietstochtliefhebbers

trouwen in Le Marche (De Marken)
Voor veel mensen is het een ultieme droom om in ItaliŽ hun trouwfeest te vieren. Men fantaseert over een romantisch diner in een olijfgaard of samen weg te rijden met een oude Fiat 500 in een heuvelachtig landschap. Dit lijkt vaak een onmogelijkheid ťn heel kostbaar. Toch hoeft dit niet zo te zijn.
  
Wil je ander concept, namelijk trouwen in een natuurlijke omgeving waar het landschap het decor is, dan kan dat op Casa Fontana. Casa Fontana heeft een bijzonder sfeervolle ligging in de golvende heuvels van Le Marche.
De terrassen bieden een weids uitzicht over die heuvels. Op het terrein van bijna twee hectare staat een mooie fontein. Het huis is omgeven door veel olijf- en andere bomen. Kortom een mooie ambiance voor wie een natuurlijke en eenvoudige sfeer met ook stijl en kwaliteit zoekt.
Wij stellen ons terrein met olijfgaard en fontein graag beschikbaar voor een huwelijksceremonie en/of een intiem feestje.
Heeft u vragen over de mogelijkheden, de organisatie etc. Informeer gerust.

   
P.S.
Ryainair biedt 3 maal per week goedkope vluchten op Ancona, vanuit (Weeze) DŁsseldorf of Brussel. Dit kan de drempel voor gasten aanzienlijk verlagen een weekend of een midweek over te komen voor uw feest.

 

Le Marche voor diegene die een vakantieplek zoeken met veel natuur, stilte en eenvoud

 

Vakantie in ItaliŽ - Casa Fontana

 

 

Le Marche -
ItaliŽ in ťťn regio

 

 

Casa Fontana extra

 

 

Hoe reis je naar Casa Fontana

 

B&B Casa Fontana - Via Panocchia 6 - 60030 Mergo (Ancona) - ItaliŽ

Webdesign Beekbergen - www.casafontana.com